Da Singgah? Da Baca? Rajin Ke? X Rajin Ke? Kena Jugak Klik...Ngeeee

Klik Kat Bwh Utk Shopping Brg Baby

Tuesday, December 27, 2011

hunting produk



sy masih mencari2 produk ape yg sesuai utk sy minum atau mkn sblm menjelangnye hari bahagia ku nnt itu...sy kalu blh nk produk minum2...pnh tgk iklan collagen 2 la collgen ni la..tp x tau keberkesanannye...yela sbb testimonial asyik dtg dr seller je..mstila die nk produk die laris kn?

xmo2 yg mcm 2..sal nk yg dtg dr pengguna itu sendiri...bar la syok kan...so korang minum atau mkn supplement ape?? share2 la sket yer...

nk wajah berseri2....xmo kusam2...

so sila share dgn sal okey...sharing is sexy...


.


12 comments:

UyaRayza said...

perbanyakkan makan buah n air suam je ;)

Cik SaL said...

@UyaRayza
hehehe..yg 2 da wat da dear

dhiera said...

setuju dgn uya!! tapi kita makan himalay neem jugak. elok utk kulit dan rambut. hekhek.. selepas ber'eksperimen' dgn himalay neem, kita rase produk ni bagus!

Cik SaL said...

@dhiera
dhiera kite nk tau...produk ape 2..share2

dhiera said...

@Cik SaL
dear, ada error typing di situ. himalaya bukan himalay. hekhek.

produk herb dari Himalaya. neem bahasa sankrit (betul ke eja). melayu dia daun semambu, daun yg budak2 klo demam campak tu selalu gosok2 kat bdn.

kite try sebulan pakai dan sebulan tak pakai. memang lain.
a) masa pakai kulit halus je. jerawat (time nak period suka sgt keluar kn) : hari 1 -> dia macam nak keluar. hari ke2 -> masak. hari ke3 -> terus hilang.
b) rambut rasa lembut je. bila tak pakai rasa rambut macam kasar sikit. selama 2 bulan ber'eksperimen', kita stop pakai serum rambut.
c) dalaman pulak: dia cuci darah kita. buang toksik dalam bdn. rasa bdn ringan je~

Cik SaL said...

@dhiera
kite nk tau la dhiera awk beli kat mn...hrganye okey x?

dhiera said...

kite beli dekat farmasi je~ farmasi lain kena tanye dorang lah. tapi confirm watson memang jual!
harga rm40++~ bajet rm50 la~ ada farmasi jual lagi murah.

Cik SaL said...

@dhiera
kite nk try la dhiera...tq share dear

dhiera said...

cube lah. efek dia pada kite dan beberapa kawan memang memuaskan. tak tahu lah pada sal.

actually, himalaya ada macam2 produk.

nanti kite nak try produk skincare dia pula tunggu lepas neutrogena kite abes. tp klo skincare dari herb ni, kulit normal mahu 2 bulan jugak tunggu kesan~

Cik SaL said...

@dhiera
owh ye..mcm best kn...sal pki tia amelia skang ni..igt nk try supplement cam b white ke...utk kulit berseri g2..tp x berani la...

dhiera said...

yke? kite pakai tia amelia gak sebelum ni. 3 tahun kite pakai. lepas tu, dia macam tak bagi kesan sgt pada muka~

lepas discus dgn doktor (tempat kite keje), kite tukar kepada nuetrogena.

sekarang nak try himalaya neem skincare pula sebab himalaya neem supplement sesuai dgn badan kan. harapan: skincare dia pun bagi positif result jugak.

try la dear. mana tahu neem ni bagus utk kamu jugak. badan orang ni kan lain2. result pun mungkin lain2~

Cik SaL said...

@dhiera
yeke..sal baru pki 3,4 bln g2 r...pki pn sbb tgk muka kwn ni gebu jer...2 yg kite nk try 2..xpe2..kite try die pny supplement dl k...abes 1 botol nnt kite gtau result die kat awk ye dhiera...hihi..x sbrnye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...