Da Singgah? Da Baca? Rajin Ke? X Rajin Ke? Kena Jugak Klik...Ngeeee

Klik Kat Bwh Utk Shopping Brg Baby

Sunday, December 18, 2011

dugaan bertunang

dlm masa bertunang ni mcm2 dugaan dtg...sampaikan 1 masa 2 sy rs mcm lg elok berkwn je dr bertunang...errrr...x elok kn ape yg sy rs 2??

tp..keadaan masa bertunang ni mcm da x sm dgn masa kami berkwn dl...jd salah ke ape yg sy rs??
semalam gaduh lg...die off hp sampai la ke hr ni...sy kol2..msg2 smp letih jari ni...msuk voice msg...sediy pulak sy rs...

silap sy x tunai janji...

sy da xtau nk wat pe...da mtk maaf da tp jalan jugak...da la khamis ni janji nk jmp die n beli barang hantaran...takut die xnk jmp je...sy nk duk mn kalu die btl2 xnk jmp...yela mn la tau kn..sbb die de gtau sy..xpyh dtg k!

waaaaaaa....abesla sy...tiket d beli g n blk lak 2....teruk la gini....
ape sy nk wat ni???


16 comments:

WaTy said...

Babe biasa laa tu dugaan! Be strong kayh! B2B yg lain ade utk share luahan perasaan. Jgn simpan sorang2! Serabut nnt :)

syuhaidah said...

sabar ye sal..bia die cool die...bru try slow talk..bese la dugaan tunang 2..

mrs irmidrza to be said...

hmmm...sabar ye cik sal..tapi memang betul..tunang dugaan dia sgt kuat..sabar banyak2..

Cik SaL said...

waty..thanks..2 la serabut pulak rsnye bl jd gini...

syuhaidah...xtau la 2 bl die cool..hp die off..kalu x off sekurang2nye leh slow talk

miza..2 la kuat tul dugaan ms2 gini kn

cik.mila said...

be strong..dah biasa jadik camtu..kena byk sabar dan control diri..insyaAllah xde pe..:)

Cik SaL said...

tq cik mila...

{ Miss Syahira } said...

assalamualaikum sal.

hugs you. semoga Allah beri petunjuk pada kalian. dimudahkan perjalanan hidup kalian. as perempuan, memang kena banyak sabar. doa banyak2 supaya Allah lembutkan hati dia. lepas ni ambil pengajaran dan kena lebih berhati2. yes, kena bagi dia cool down dulu. bila dan berapa lama dia nak cool down, awak doa la banyak2 dengan Allah ye :) syira doakan yang terbaik untuk kalian.

dhiera said...

sabar ye sal~ dugaan bertunang ni memang macam2, jangan sampai terlalu emosi sampai perkara lain yang jadi. lelaki pun biasalah dengan ego dia kan~

Cik SaL said...

waalaikumussalam miss syahira...hugs u 2..tq byk2 sbb tlg doakan sal n nasihat sal....sal pn ngah sbr n tgu die x off hp die supaya kite org blh slow talk

Cik SaL said...

thanks dhiera..sob2 sediy kn..kite takut jugak kalu jd ape2...die diam g2 jer off tepon lak 2...

Cik Deby said...

Sabar tau Sal. mmg byk dugaan time tunang nie. Deby pon same. isk. sabar byk2

Ummi Balqis Ismail said...

saba yer...masa bertunang ni lah kita kena banyak belajar tentang pasangan kita...dugaan masa bertunang ni kira sikit je bile nak dibandingkan lepas kahwin nanti...kalau sekarang dah x bleh handle, mase kahwin nnt lg susah...dua2 pihak kena bertolak ansur..kalo die marah lg, bagi die masa utk bertenang...x lame la tu merajok...jgn risau k...=) wpon die x reply mesej, juz hantar je mesej cm biase dkt die..tanya kabar, bagitau ape jadi kt kita hari ni, n rase rindu n syg kite kt dier...hehehe, panjang pulak sy membebel...

Cik SaL said...

ummi..nk nanges rsnye bc ape yg umi ckp 2...thanks a lot gurls

Cik SaL said...

thanks deby...

Ummi Balqis Ismail said...

welkam dear...same2 la kita support satu same lain...nex time cik sal plak yg support kita...:-)

Cik SaL said...

2 la...bl pkr mmg sediy tp nk wat mcm mn da die kers ati..smp rini pn off jugak hp

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...